Sierradiator badkamer

Een ruim aanbod van sierradiatoren voor uw badkamer

De tijd dat radiatoren in badkamers alleen gebruikt werden als droger voor wat handdoeken is allang voorbij. Vandaag de dag is er een hele diversiteit aan sierradiatoren beschikbaar, die voor sfeer en warmte in uw badkamer zorgen en die de uitstraling helemaal kunnen veranderen naar een design badkamer met een eigen identiteit. Met een sierradiator zit u er warm en stijlvol bij in uw badkamer.

Ontdek de diverse mogelijkheden!

Sanitairmeubels laat u zien hoeveel mogelijkheden er zijn op het gebied van een sierradiator in de badkamer. Horizontale buizen, verticale buizen, een sierradiator van chroom, een heel strak exemplaar voor een ultramoderne look – alles is mogelijk. Ook de kleuren variëren. Is alles in uw badkamer wit, dan is de kans groot dat u zult kiezen voor een witte sierradiator. Maar wist u dat het ook mogelijk is om voor een zwarte te kiezen? Deze verhoogt het chique gevoel in uw badkamer nog meer. De radiator is dan een opvallend element, dat toonaangevend is in de ruimte.

Het is mogelijk om de sierradiator voor de badkamer in allerlei maten te kopen. Het is maar net wat u wenst: een wat kleinere, minder in het oog springende sierradiator of juist een groter exemplaar, waar u handdoeken op kunt hangen en die de hele ruimte aangenaam verwarmt. Is het in de zomer te warm om de verwarming aan te doen, dan laat u deze simpelweg uit en geniet u van de prachtige look die de sierradiator heeft.